שונים

אוליביה

מפעל אוליביה, הממוקם ברחובות, עוסק בייצור מוצרי גורמה ייחודיים - ממרחים, רטבים ותוספות לתבשילים. מדובר בקטגוריית מוצרים שהתפתחה מאד בעשור האחרון בעולם המערבי, ומכילה מוצרי מזון טבעיים, בריאים, קלים לשימוש, המאפשרים לגוון כל תבשיל ולהעניק לו ניחוח מיוחד.
אוליביה הוקמה בשנת 1993 על-ידי מי שמכהן כיום כטכנולוג הראשי, יואל בנאש. במפעל מועסקים 70 עובדים, הוא מפעיל שמונה קווי ייצור, המייצרים 70 מוצרים שונים. המוצרים מבוססים על חומרי גלם טבעיים וטריים, את חלקם מגדלת אוליביה בעצמה.
אוליביה נותנת מענה לשלוש מגמות עולמיות בתחום המזון:
הראשונה - מודעות למזון בריאות,
השנייה - פתיחות למאכלים אתניים
השלישית - מגמת הנוחות.
מוצרי אוליביה נחלקים לארבע קטגוריות:
* מוצרים למריחה ותיבול - המיועדים לשיפור כריכים ולתיבול תבשילים.
* מוצרים לתיבול ולגריל - רטבים לעוף, דגים ובשר, המהווים  
להמשך הכתבה>> 2 | 1 | 

את התיבול היחיד בבישול.
* סדרת התיבול והבישול - רטבים המיועדים לסלט או לבשר מוכן.
* סדרת דברים טובים - SIDE DISHES: עיטורי עגבניות, אנטי פסטי, ועוד.

גם בחו"ל יצרה לעצמה אוליביה שם של יצרנית גורמה, אשר שמה שגור בפי שפים ומובילי שוק רבים. מודעות זו איפשרה השקתם של רטבים מצוננים לפסטה או למריחה על לחם.
השתלבותה של אוליביה בקבוצת תנובה הולידה שיתופי פעולה רבים בתחום הפיתוח והייצור. בתוך כך, מייצרת אוליביה חומרי גלם לבורקסים של מעדנות, רטבים ל"מאמא עוף" וכאמור עוסקת בפיתוח מוצרים בשיתוף תשלובת החלב של תנובה.
 
2 | 1 |