בקר
אדום אדום
בקר תנובה - חברת בת של תנובה היא תשלובת ראשונה וייחודית בישראל לבשר בקר טרי.
מפעל החברה נחנך בסוף שנת 2004 בעמק בית שאן.
זהו מפעל הבשר הטרי הגדול והמתקדם מסוגו בישראל ומהמשוכללים בעולם.
למפעל כושר ייצור של 15,000 טון בשר בקר טרי בשנה. המפעל משתרע על שטח של 40,000 מ"ר מתוכם 11,000 מ"ר שטח בנוי ומעסיק 170 עובדים. במפעל מייצרת החברה מוצרי בקר טרי תחת המותג "אדום אדום" אשר מיוצרים באמצעות מערכות יצור ובקרה חדישות ומשוכללות מהמתקדמות בתחומן, תוך הקפדה ושמירה על היגיינה ברמה הגבוהה ביותר.
במפעל קו יצור ייחודי ליצור בשר בקר טחון טרי איכותי, ללא מגע יד אדם.
מוצרי "אדום אדום" מקורם בעגלים שגודלו וטופחו בארץ בחוות גידול בפיקוח תנובה. העגלים גודלו בתנאי האיכות המשובחים ביותר בליווי פיקוח וטרינרי קפדני והזנת מזון משובח המקנים לבשר את הטעם והאיכות הגבוהים ביותר, הקפדה יתרה זו נשמרת לאורך
להמשך הכתבה>> 2 | 1 |
מפעל החברה נחנך בסוף שנת 2004 בעמק בית שאן.
זהו מפעל הבשר הטרי הגדול והמתקדם מסוגו בישראל ומהמשוכללים בעולם.
למפעל כושר ייצור של 15,000 טון בשר בקר טרי בשנה. המפעל משתרע על שטח של 40,000 מ"ר מתוכם 11,000 מ"ר שטח בנוי ומעסיק 170 עובדים. במפעל מייצרת החברה מוצרי בקר טרי תחת המותג "אדום אדום" אשר מיוצרים באמצעות מערכות יצור ובקרה חדישות ומשוכללות מהמתקדמות בתחומן, תוך הקפדה ושמירה על היגיינה ברמה הגבוהה ביותר.
במפעל קו יצור ייחודי ליצור בשר בקר טחון טרי איכותי, ללא מגע יד אדם.
מוצרי "אדום אדום" מקורם בעגלים שגודלו וטופחו בארץ בחוות גידול בפיקוח תנובה. העגלים גודלו בתנאי האיכות המשובחים ביותר בליווי פיקוח וטרינרי קפדני והזנת מזון משובח המקנים לבשר את הטעם והאיכות הגבוהים ביותר, הקפדה יתרה זו נשמרת לאורך
להמשך הכתבה>> 2 | 1 |