בקר

אדום אדום

בקר תנובה - חברת בת של תנובה היא תשלובת ראשונה וייחודית בישראל לבשר בקר טרי.
מפעל החברה נחנך בסוף שנת 2004 בעמק בית שאן.
זהו מפעל הבשר הטרי הגדול והמתקדם מסוגו בישראל ומהמשוכללים בעולם.
למפעל כושר ייצור של 15,000 טון בשר בקר טרי בשנה. המפעל משתרע על שטח של 40,000 מ"ר מתוכם 11,000 מ"ר שטח בנוי ומעסיק 170 עובדים. במפעל מייצרת החברה מוצרי בקר טרי תחת המותג "אדום אדום" אשר מיוצרים באמצעות מערכות יצור ובקרה חדישות ומשוכללות מהמתקדמות בתחומן, תוך הקפדה ושמירה על היגיינה ברמה הגבוהה ביותר.
במפעל קו יצור ייחודי ליצור בשר בקר טחון טרי איכותי, ללא מגע יד אדם.
מוצרי "אדום אדום" מקורם בעגלים שגודלו וטופחו בארץ בחוות גידול בפיקוח תנובה. העגלים גודלו בתנאי האיכות המשובחים ביותר בליווי פיקוח וטרינרי קפדני והזנת מזון משובח המקנים לבשר את הטעם והאיכות הגבוהים ביותר, הקפדה יתרה זו נשמרת לאורך  
להמשך הכתבה>> 2 | 1 | 

כל התהליך.
הבשר נמצא תחת פיקוחם וידיהם האמונות של טובי הקצבים, בטכנולוגיה המתקדמת והמובילה בעולם בתחום הבשר.
"אדום אדום" יצר לראשונה בארץ קטגוריה חדשה - סדרת מוצרי בשר בקר טרי ואיכותי במדף השירות העצמי. מוצרי "אדום אדום" לשירות העצמי נמכרים תחת ארבע קטגוריות: סטייקים, צלייה, קדירה ובשר טחון. המוצרים פרוסים , חתוכים לקוביות, לרצועות ובנתחים שלמים או טחונים, הכל בהתאם לצורת ההכנה הרצויה. כל זאת בכדי להעניק חווית בישול והכנה פשוטה ומענגת ביותר שתוביל לתוצאות מרשימות ומפנקות.
את הבשר הטרי והאיכותי של "אדום אדום" ניתן לרכוש במגוון גדול של נתחים גם אצל הקצב במעדניית האטליז.
 
2 | 1 |